Au Pair Holandsko

Pozrite si cenník Au Pair pobytov alebo sa nezáväzne zaregistrujte

Au Pair Holandsko je COOL! A nielen preto, že rodina Ti hradí ZÁKLADNÉ POISTENIE, PRISPIEVA NA CESTU A JAZYKOVÝ KURZ!!! 🙂 Je to jeden z najlepších európskych programov. A spolu s ním táto krajina, liberálna a tolerantná. A k tomu veľa tulipánov, drevákov, veterných mlynov, vodných kanálov Amsterdam, Rotterdam, Antverpy, Haag …

Kráľovstvo, ktoré je skutočne COOL! A to ani nemusíš hovoriť holandsky. Pre väčšinu Holanďanov je angličtina druhým jazykom, takže ak ju ovládaš aspoň priemerne a si vo veku 18 až 30 rokov, tak spĺňaš základné požiadavky. Anglicky sa môžeš dorozumieť takmer všade a študovať sa dá angličtina alebo iný jazyk. Koniec koncov, prečo by ďalším plusom v Tvojom živote nemohla byť napríklad holandčina.

Ako Au Pair v Holandsku získaš – skvelú angličtinu a holandčinu, možnosť cestovať, samostatnosť, cenné skúsenosti a všetko si vybavíš rýchlo a jednoducho z pohodlia domova 🙂

holvl1holvl2

Podmienky Au Pair pobytu v Holandsku:

  • Vek 18-30 rokov
  • Skúsenosti so starostlivosťou o deti
  • Dĺžka pobytu 6 – 12 mesiacov
  • Min. priemerná znalosť angličtiny alebo nemčiny
  • Byť slobodná a bezdetná
  • Čistý výpis z registra trestov, dobrý zdravotný stav
  • Flexibilita a zodpovednosť

Holland - Amsterdam, 5420-175200381203-001

Výhody Au Pair pobytu v Holandsku:

  • Vreckové minimálne 340 EUR mesačne / Au Pair, 500-770 EUR mesačne / Mother´s Help
  • Ubytovanie a stravu zadarmo
  • Možnosť navštevovať jazykové kurzy holandčiny, na ktoré Ti rodina platí do výšky 270 EUR
  • Základné poistenie ZADARMO
  • Preplatená cesta tam i späť
  • Min. 2 dni v týždni voľno
  • 2 týždne platenej dovolenky pri ročnom pobyte

Program Au Pair Holandsko zahŕňa:

Práca Au Pair zahŕňa starostlivosť o deti a výpomoc v domácnosti ako umývanie riadu, pranie, žehlenie, utieranie prachu, vysávanie a pod. Konkrétne povinnosti záležia vždy na potrebách rodiny. Au Pair v Holandsku pracuje priemerne 30 hodín týždenne a min. 1 deň v týždni by mala mať voľný. Rodina Ťa môže požiadať 1-3x týždenne o babysitting. Výhodou je, že pri pobyte na 1 rok má Au Pair 2 týždne platenej dovolenky 🙂

Štúdium jazyka
V Holandsku je štúdium povinné. Akoby aj nie, keď naň rodina prispieva 🙂 Vybrať si môžeš z rôznych jazykov – angličtina, nemčina, holandčina …. alebo všetky dokopy 🙂

Lokality

V Holandsku máme k dispozícii preverenú sieť spolupracujúcich agentúr, ktoré sú Ti k dispozícii počas celého pobytu. V prípade, že si s rodinou nevyhovuješ, je výmena rodiny vždy jednoduchá a zadarmo.
COOL typy čo by si si nemala nechať v priebehu pobytu ujsť a kam si naplánovať výlet:

Amsterdam– najväčšie holandské mesto, domov stoviek národností, kozmopolitné, európsky mix kultúr a tradícií, rušné mesto rozkladajúce sa na 1000 kanáloch

Rotterdam– najväčší holandský prístav, príjemná prímorská atmosféra

Haag– sídlo vlády Holandska, bohatý kultúrny život, nekonečné možnosti využitia voľného času.

 Wooden tulips in Amsterdam flower market.hol4

Cesta
Akonáhle budeš umiestnená, pošleme Ti pozývací list od rodiny, zmluvu, odchodové materiály a ponuku letenky alebo cestovného lístka. Lístok si samozrejme môžeš zakúpiť priamo u nás. Väčšina rodín Ti cestu po príchode preplatí 🙂 Možnosť cestovať s kamarátkou – samozrejme! I do Holandska je možné prihlásiť sa s kamarátkou 🙂

Viac informácií o kompletizácii Au Pair prihlášky:

Dokumenty na stiahnutie: Žiadosť Au PairŽiadosť v angličtineChildcare referenceCharacter referenceDear Family letter vzorLekárske Potvrdenie

  • vyžiadaj si od svojej najbližšej pobočky COOLAGENT formulár Žiadosť Au Pair – radi Ti ho zašleme poštou alebo na email
  • pripravíš si ďalšie podklady:
  • list rodine – tzv. Dear Family Letter, motivačný list o Tebe, Tvojich záujmoch, skúsenostiach, dôvodoch, kvôli ktorým chceš pracovať ako Au Pair a pod.
  • aspoň 2 referencie – odporúčania na Tvoje predchádzajúce skúsenosti s deťmi a minimálne 1 charakterovú referenciu. Referencie musia byť v angličtine alebo preložené do angličtiny
  • 1 usmievavú fotografiu tváre 🙂 – je možné poslať emailom
  • fotokoláž – fotografie s deťmi, priateľmi, rodinou s popisom (cca 2-3 strany A4) – je možné poslať emailom
  • kópiu pasu – stačí strana s fotkou
  • kópiu vodičského preukazu – ak ho vlastníš
  • potvrdenie od lekárky a výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace (je možné dodať po umiestnení)
  • akékoľvek ďalšie certifikáty, vysvedčenia, ktoré pomôžu presvedčiť Tvoju budúcu hostiteľskú rodinu, že si ten najlepší kandidát pre nich (napr. osvedčenie o kurze prvej pomoci, Cambridgeský certifikát a pod.)
  •  Po ich spracovaní a poslaní do partnerskej agentúry sa začne ihneď hľadať rodina pre Tvoj pobyt. Akonáhle sa objaví prvá ponuka, budeme Ťa kontaktovať.

Pre detailnejšie informácie kontaktuj naše koordinátorky :

Bratislava: Petra, bratislava@coolagent.sk
Košice: Lucia, kosice@coolagent.sk
LondýnLondyn@coolagent.sk

alebo zavolaj na bezplatnú linku COOLAGENT zadarmo z celej SR: 0800-1-AGENT (tj. 0800-1-24368).

Ak Ti je všetko jasné a spĺňaš podmienky, môžeš sa hneď do programu prihlásiť. Stačí vyplniť a odoslať Predbežnú prihlášku (klikni na REGISTRÁCIA– stránka obsahuje informácie k vyplneniu a on-line formulár).

COOLAGENT
Tvoja cesta do sveta…