Au Pair Francúzsko

Pozrite si cenník Au Pair pobytov alebo sa nezáväzne zaregistrujte

Au Pair en France? OUI!:-)

Ďalší výborný program v krajine, ktorú nie je potrebné predstavovať.

Znalosť francúzštiny je dnes, i keď vládne angličtina, obrovskou výhodou. A to nemusíš byť ani top-modelka. Naviac, okrem francúzštiny je Au Pair Francúzsko taktiež skvelou príležitosťou spoznať a vychutnať si napríklad:

  • Atmosféru Champs Elysées, Versailles či Montmartru
  • Užiť si azúrovú Riviéru
  • Zámky na Loire
  • Lyžovanie v Grenoble
  • Divoký Atlantik v Bretagni WOW!
  • Ochutnať víno priamo v Champagne
  • Alebo vidieť tu najlepšiu parížsku módu

Taktiež je to skvelá príležitosť ako stráviť leto vo Francúzsku. Šance na umiestnenie sú veľmi dobré! Bližšie informácie o letných programoch Au Pair.

Ako Au Pair vo Francúzsku získaš – skvelú francúzštinu, možnosť cestovať, samostatnosť, cenné skúsenosti a všetko si vybavíš rýchlo a jednoducho z pohodlia domova 🙂

FR1FR2

Podmienky Au Pair pobytu vo Francúzsku:

  • Vek 18-30 rokov
  • Skúsenosti so starostlivosťou o deti
  • Dĺžka pobytu 6-12 mesiacov, letné pobyty od 2 mesiacov
  • Min. základná znalosť francúzštiny a k tomu stredne pokročilá angličtina alebo min. stredne pokročilá znalosť francúzštiny
  • Byť slobodná a bezdetná
  • Čistý výpis z registra trestov, dobrý zdravotný stav
  • Flexibilita a zodpovednosť

parizTRAVELx

Výhody Au Pair pobytu vo Francúzsku:

  • Vreckové 80 EUR / týždenne, 320 EUR / mesačne
  • Ubytovanie a strava zadarmo
  • Možnosť navštevovať kurz francúzštiny
  • Základné poistenie – hradí rodina
  • Min. 2 týždne platenej dovolenky pri ročnom pobyte

Program Au Pair Francúzsko zahŕňa:

Práca Au Pair zahŕňa starostlivosť o deti a výpomoc v domácnosti ako umývanie riadu, pranie, žehlenie, utieranie prachu, vysávanie a pod. Konkrétne povinnosti záležia vždy na potrebách rodiny. Au Pair vo Francúzsku pracuje 30 hodín týždenne a min. 1 deň v týždni by mala mať voľný. Rodina Ťa môže požiadať 2-3x týždenne o babysitting. Výhodou je, že pri pobyte na 1 rok má Au Pair 2 týždne platenej dovolenky 🙂

 francie5

Štúdium francúzštiny
Vo Francúzsku je štúdium francúzštiny povinné. Au Pair si väčšinou školné platí sama. Kurz je možné ukončiť niektorou z medzinárodne uznávaných skúšok.

Lokality
Vo Francúzsku máme k dispozícii preverenú sieť spolupracujúcich agentúr, ktoré sú Ti k dispozícii počas celej doby pobytu. V prípade, že si s rodinou nevyhovuješ, je výmena rodiny vždy jednoduchá azadarmo. Rodiny máme v rôznych lokalitách, najčastejšie sú to – Bordeaux, Lion, Nanntes, Paríž, atď.

FRv1 FahrradFRv3FRv4

Cesta
Akonáhle budeš umiestnená, pošleme Ti pozývací list od rodiny, zmluvu, odchodové materiály a ponuku lístka alebo letenky. Všetko si samozrejme môžeš zakúpiť priamo u nás.

Možnosť cestovať s kamarátkou – samozrejme!! I do Francúzska je možné prihlásiť sa s kamarátkou 🙂

Viac informácií o kompletizácii Au Pair prihlášky:

Dokumenty na stiahnutie: Žiadosť Au PairŽiadosť vo francúzštineCharakterová referenciaReferencia starostlivosti o detiLekárske Potvrdenie

  • Vyžiadaj si od svojej najbližšej pobočky COOLAGENT formulár Žiadosť Au Pair – radi Ti ho pošleme poštou
  • Pripravíš si ďalšie podklady:
    • list rodine – tzv. Dear Family Letter, motivačný list o Tebe, Tvojich záujmoch, skúsenostiach, dôvodoch, kvôli ktorým chceš pracovať ako Au Pair a pod.
    • aspoň 2 referencie – odporúčania na Tvoje predchádzajúce skúsenosti s deťmi a minimálne 1 charakterovú referenciu. Referencie musia byť v angličtine alebo francúzštine alebo preložené do angličtiny alebo francúzštiny
    • 1 usmievavú fotografiu tváre 🙂 – je možné poslať emailom
    • fotokoláž – fotografie s deťmi, priateľmi, rodinou s popisom (cca 2-3 strany A4), je možné poslať emailom
    • kópiu pasu – stačí strana s fotkou
    • kópiu maturitného vysvedčenia – preloženú do francúzštiny (vzor radi pošleme)
    • kópiu rodného listu – preloženú do francúzštiny (vzor radi pošleme)
    • kópiu vodičského preukazu – ak ho vlastníš
    • potvrdenie od lekára a výpis z registra trestov nie starší ako 3 mesiace (je možné dodať po umiestnení)
    • akékoľvek ďalšie certifikáty, vysvedčenia, ktoré pomôžu presvedčiť Tvoju budúcu hostiteľskú rodinu, že si ten najlepší kandidát pre nich (napr. osvedčenie o kurze prvej pomoci, Cambridgeský certifikát a pod.)
  • Všetky podklady pošli do najbližšej pobočky COOLAGENT. Po ich spracovaní a poslaní do partnerskej agentúry sa začne ihneď hľadať rodina pre Tvoj pobyt. Akonáhle sa objaví prvá ponuka, budeme Ťa kontaktovať.

Pre detailnejšie informácie kontaktuj naše koordinátorky :

Bratislava: Petra, bratislava@coolagent.sk
Košice: Lucia, kosice@coolagent.sk
LondýnLondyn@coolagent.sk

alebo zavolaj na bezplatnú linku COOLAGENT zadarmo z celej SR: 0800-1-AGENT (tj. 0800-1-24368).

Ak Ti je všetko jasné a spĺňaš podmienky, môžeš sa hneď do programu prihlásiť. Stačí vyplniť a odoslať Predbežnú prihlášku (klikni na REGISTRÁCIA – stránka obsahuje informácie k vyplneniu a on-line formulár).

COOLAGENT
Tvoja cesta do sveta…