Vyhledávání

Najčastejšie hľadáte: aupair, irsko

Marshall, Michigan Spojené štáty americké

Školský rok 2013/2014 COOLAGENT Bratislava

ZuzkaP1.jpg ZuzkaP2.jpg

Pozdravujem vás z mesta Marshall v Michigane, kde som v tomto školskom roku na výmennom pobyte. Počas môjho pobytu tu som spoznal veľa ľudí, najmä výmenných študentov z Francúzska. Spríjemnili mi čas na letiskách, keďže sa mi podarilo zmeškať lietadlo. Ale samozrejme, že som to zvládla, a keď som našla svoju novú rodinu, všetky moje obavy boli preč

Moja rodina nie je veľká, žijem so slobodnou pani a výmenným študentom z Nemecka. Moja teta učí na škole, ktorá je mimochodom úžasná. Celkovo sú deti v škole, učitelia, milí, pomáhajú, radia a neustále opakujú, aký mám pekný prízvuk. výber predmetov je široký, môžeme si vybrať, čo nás baví a zaujíma. Tento rok mám anatómiu, kde sa učíme o ľudskom tele a práve sme začali pitvať mačku. Predpokladala som, že to bude hrozné, ale je to, naopak, veľmi fascinujúce!
ZuzkaP3.jpg

Aký bol doteraz tvoj najlepší zážitok? Hm, ťažko odpovedať. Užívam si každú chvíľu, či už sme s ostatnými výmennými študentmi, alebo s našimi americkými priateľmi. Práve sme skončili Deň vďakyvzdania, trochu som to prehnal s moriakom a jablkovým koláčom, ale pochopil som, aké dôležité je pre nich spoznať moju rodinu a stráviť spolu čas. Haha, super zážitok bolo aj kukuričné bludisko počas Halloweenu, kde sme v noci vošli do kukuričného poľa, ktoré bolo ako bludisko, a našou úlohou bolo nájsť cestu von. Zvládli sme to za 3 hodiny, celý čas to bolo dosť strašidelné! 

Zatiaľ to tu môžem hodnotiť veľmi pozitívne, čo sa týka rodiny, kamarátov, prostredia, školy, vlastne všetkého. S Coolagentom som maximálne spokojná, Vanda mi vždy ochotne pomohla, agentúra mi našla skvelú rodinu a miesto. Nemôžem sa sťažovať ani na tunajších koordinátorov, sú tu pre nás 24 hodín denne. Celkovo som spoznala veľa zaujímavých ľudí, ktorí mi ukázali, ako žijú vo svojich krajinách, aké jedlo varia a akí sú to vlastne ľudia. Každý deň som sa naučila niečo nové, niečo úžasné a strávila som čas s úžasnými ľuďmi!

Túto skúsenosť určite odporúčam, mali by ste to vyskúšať, zmena je predsa život. Človeku to otvorí oči a zažijete niečo, na čo nezabudnete celý život! A naozaj to stojí za to! 😉

Chcete zažiť niečo podobné?
Tak neváhajte a kontaktujte ma ešte dnes!

Šárka Kuchtová

koordinátorka

Všedný deň 9 - 17h

Odpovieme do 24 hodín

Nezáväzný dopyt

Šárka Kuchtová

koordinátorka

Všedný deň 9 - 17h

Odpovieme do 24 hodín

Nemajte obavy. Všetko za Vás vybavíme.

Máme viac ako 26 rokov skúseností

História COOLAGENTu sa začala písať roku 1995 a odvtedy sme zažili a úspešne vyriešili toľko vecí, že už nás niečo len tak neprekvapí, a my vám tak s čímkoľvek dokážeme bleskovo pomôcť. Ruku na to!

Pár informácií z histórie

Pomohli sme viac ako 20 000 spokojným klientom

Našimi prvými klientkami boli Zuzana J. a Mária M., ktoré už v roku 1995 vyrazili na Au Pair do Británie. Odvtedy plníme životné priania a sny vás všetkých ako na bežiacom páse a veľmi nás to baví!

Pozrieť si referencie

Ku každému klientovi máme individuálny prístup

Dobre vieme, že každý z vás má svoje špecifické potreby, túžby, plány i ciele, ktoré si vždy starostlivo vypočujeme, aby sme vám mohli pomôcť vybrať ten najlepší program pre vás. A tým to nekončí, k ruke sme Vám po celý program.

Zistiť viac o nás
newsletter

Zostaňte s nami
v kontakte

Chcete si vybrať nejaký kurz alebo prácu v zahraničí a stále ešte váhate?